Opslagruimte te huur

Een nieuwe bedrijfsruimte of opslagruimte huren? Aeroparc biedt bedrijfsruimte en opslag aan. Bij de bedrijfsruimte is ruim voldoende parkeergelegenheid aanwezig, zelfs met elektrische laadpalen. We hebben verschillende bedrijfsruimtes in ons aanbod. Daarnaast hebben wij ook de beschikking over verschillende opslagruimtes. Opslagruimte is al beschikbaar vanaf 25 m2. Bedrijfsruimte is beschikbaar vanaf 1.600 m2. Hieronder vindt u een overzicht van ons huidige aanbod. Naast bedrijfsruimte en opslag bieden wij ook kantoorruimte aan.

Opslagruimte & Bedrijfsruimte Huren voor Bedrijven nabij Breda & Tilburg

Ben jij ook op zoek naar extra ruimte en gemak voor jouw bedrijf? Zakelijk opslagruimte huren bij Smart Up geeft jou de ruimte om te ondernemen! Wij bieden veel verschillende zakelijke mogelijkheden zoals het opslaan van jouw voorraad, archief, inventaris of bijvoorbeeld seizoensopslag. Ook is het mogelijk om de opslagruimtes als bedrijfsruimte te gebruiken. Een groot voordeel, u kunt 24/7 bij uw opslagruimtes. Alle opslagruimtes hebben een unieke beveiliging, daarnaast wordt het Aeroparc, waar onze opslagruimtes gevestigd zijn, 24/7 bewaakt door camera’s en Securitas. U

Zakelijke Opslagruimte Huren nabij Breda & Tilburg

Bent u op zoek naar opslagruimte of bedrijfsruimte in de regio Breda of Tilburg. De opslagruimtes van Smart Up zijn gelegen in de gemeente Gilze Rijen en zijn goed bereikbaar vanuit Tilburg en Breda. De opslagruimtes liggen aan N282 die Tilburg en Breda met elkaar verbindt. Nabij zijn de A27 en A58 en het NS station van Gilze-Rijen.

Plan een bezichtiging »