Smart Up | Creative Industries

Het Smart Up Business Center is gelegen op het multifunctionele terrein van het Aeoparc in de Brabantse gemeente Gilze-Rijen. Met een diversiteit aan organisaties in de sectoren business, onderwijs en vrije tijd fungeert ze als vliegwiel voor de economische en maatschappelijke bedrijvigheid in de regio, van Tilburg tot Breda.

Gunt u uzelf en uw medewerkers een inspirerende omgeving om optimaal te kunnen presteren ? Het Smart Up Business Center biedt een representatief kantoor dat past bij de uitstraling van uw bedrijf!  De kantoorruimtes hebben een afmeting van circa 20 m² tot 2000 m2 en het combineren van ruimtes behoort tot de mogelijkheden. Huurprijs van de kantoren is vanaf € 299,- per maand, dit is uiteraard afhankelijk van de oppervlakte en huurtermijn.

Business Center nabij Tilburg & Breda

Het terrein, voorheen bekend als het “Ericsson” terrein, ligt pal naast de Vliegbasis Gilze-Rijen. Het Aeroparc is zeer gunstig gelegen aan de N282 die Tilburg en Breda met elkaar verbindt. Nabij de A-27 en A58 en het NS station van Gilze-Rijen. Het Aeroparc is maar liefst 130.00 m2 groot en biedt royale groenvoorzieningen en voldoende (gratis) parkeerruimte voor zowel personeel als bezoekers. Het bedrijventerrein Aeroparc geeft je de ruimte om te ondernemen, te innoveren, mensen te ontmoeten, jezelf te ontwikkelen én geeft je de ruimte voor sport en ontspanning. Op het Aeroparc zijn inmiddels al vele organisaties uit uiteenlopende branches actief. Een uitdagende omgeving met volop kansen!

Kantoor of Opslagruimte Huren

Het Smart Up Business Center biedt op een flexibele manier ruimte aan, groot of klein en wanneer u die nodig heeft. U kunt al een kantoor huren vanaf 20 m2. Ook opslagruimte huren is al mogelijk vanaf 25m2.  Laat ons weten wat uw wensen zijn, dan vertellen u graag meer over de mogelijkheden en onze service.

Benieuwd? Plan een bezichtiging

Benieuwd naar de verschillende mogelijkheden of wilt u eens langskomen voor een bezichtiging. Plan hieronder direct een afspraak. Een van onze medewerkers zal de afspraak bevestigen.

 

Wij nemen contact op om uw voorkeursdatum te bevestigen.

Plan een bezichtiging »